Iaşi: Poliţişti amendaţi pentru tulburarea liniştii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Poliţişti amendaţi pentru tulburarea liniştii publice
Iaşi: Poliţişti amendaţi pentru tulburarea liniştii publice

Agenţii au fost sancţionaţi luni de către angajaţii Poliţiei Comunitare cu câte 100 de lei. La o zi de la incident, poliţiştii au scăpat de amendă. Lucian Răzmeriţă, agent la postul de

Agenţii au fost sancţionaţi luni de către angajaţii Poliţiei Comunitare cu câte 100 de lei. La o zi de la incident, poliţiştii au scăpat de amendă.

Lucian Răzmeriţă, agent la postul de Poliţie din localitatea Puşcaşi şi fiul unui angajat de la Serviciul de Ordine Publică Vaslui, şi Marius Crudu, poliţist la postul din oraşul Murgeni, au fost amendaţi luni de doi colegi de la Poliţia Comunitară pentru tulburarea liniştii publice.


Cei doi au primit câte o sancţiune de 100 de lei pentru că s-ar fi dat în spectacol pe stradă, în timp ce mergeau cu maşinile la bâlciul organizat zilele acestea în oraşul Vaslui. „Am întocmit procese verbale cu amenzi de câte 100 de lei pentru fiecare dintre cei doi, dar ei au refuzat să le semneze“, a declarat luni după-amiază, în ziua incidentului, unul dintre poliţiştii comunitari care i-au legitimat pe petrecăreţi. Martorii care au asistat la „spectacolul“ oferit de cei doi agenţi spun că aceştia aveau un comportament ciudat.

Mergeau cu maşina, cu şepcile de poliţişti pe cap şi au vrut să dea peste un agent de la Poliţia Comunitară. Parcă erau beţi“, au spus oamenii care au văzut incidentul. Interesant este că, ieri, la doar o zi după ce agentul de la Comunitară a recunoscut că i-a amendat pe cei doi, oficialii Poliţiei Vaslui au schimbat foaia.


Şefii Poliţiei se contrazic


În urma unei neînţelegeri cu privire la legitimarea lor, în care erau implicaţi trei tineri, doi poliţişti şi un civil, cel din urmă a încasat o amendă pentru refuz de legitimare“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui. Pe de altă parte, oficialii Poliţiei Comunitare au venit cu  altă variantă. „Cei doi poliţişti ne-au ajutat să legitimăm o a treia persoană care a refuzat legitimarea“, ne-a spus Laurenţiu Turbatu, şeful Poliţiei Comunitare Vaslui.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite