Poliţist de la Rutieră a fost luat pe capotă de un şofer teribilist UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Agentul aflat în timpul serviciului a fost lovit joi 3 noiembrie de un şofer pe care a vrut să-l legitimeze. Omul legii a ajuns la Centrul de Traumă şi Toxicologie.

Ora 22.00 Şoferul care l-a lovit pe agent s-a prezentat la Poliţie. Florin Sîrbu (27 de ani) a susţinut că l-a lovit pe Bogdan Ciuchină cu oglinda. 

Şoferul a fost dus la spital şi testat pentru a se constata dacă a consumat băuturi alcoolice, dar rezultatul a ieşit negativ.

Ora 17.52 "Pacientul a ajuns spital policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoştinţă, leziuni la inimă, contul stâng şi coloana cervicală. Este în curs de evaluare. În prezent este la Radiologie", a declarat doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie din Copou.

Citiţi şi:

Poliţişti prinşi cu mâţa-n sac:au eliberat o chitanţă falsă

Ora 17. 30Poliţistul Bogdan Ciuchină (30 de ani) a încercat să legitimeze joi seară un şofer care intrase pe o bandă abia asfaltată în zona bulevardului Nicolae Iorga. Însă bărbatul care conducea un Volkswagen a demart în trombă şi l-a lovit pe omul legii."S-au organizat mai multe filtre pentru prinderea şoferului", a precizat subcomisar Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi

Poliţistul a ajuns la la Centrul de Traumă şi Toxicologie din Copou.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite