Iaşi: Poliţist bătut în timpul misiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Poliţist bătut în timpul misiunii
Iaşi: Poliţist bătut în timpul misiunii

Un agent de la postul de Poliţie din Bivolari a fost lovit de un tânăr suspectat de producerea unui accident, în timp ce îl transporta cu maşina la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Un agent de la postul de Poliţie din Bivolari a fost lovit de un tânăr suspectat de producerea unui accident, în timp ce îl transporta cu maşina la spital, pentru recoltarea probelor biologice. Oamenii legii primiseseră un apel telefonic prin care erau anunţaţi că în localitatea Soloneţ, pe DN24C, se află un autoturism abandonat, răsturnat într-un şanţ.

 
Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe Cristian L. (28 de ani), şoferul implicat în accident. Pentru că mirosea a alcool, l-au urcat în maşină să-l ducă la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe drum, maşina de poliţie a fost urmărită în trafic de alte cinci autoturisme. În comuna Popricani, autoturismele i-au forţat pe oamenii legii să oprească maşina. În acel moment, Constantin l-a lovit pe agentul care stătea în spate, lângă el, după care a fugit şi s-a urcat în unul dintre autoturisme. Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite