Iaşi: Poliţist cercetat disciplinar pentru că s-a bătut cu un prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Poliţist cercetat disciplinar pentru că s-a bătut cu un prieten
Iaşi: Poliţist cercetat disciplinar pentru că s-a bătut cu un prieten

Cosmin Eduard Todereanu (27 de ani) din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Iaşi va fi luat la întrebări de şefii săi, după ce un amic l-a reclamat că, miercuri la amiază, l-a lovit cu pumnul peste faţă

Mai citiţi şi:
EXCLUSIVITATE- Lista ruşinii de la Poliţia Rutieră (UPDATE)

Andrei M. (24 de ani) a sesizat poliţia  că a fost agresat în faţa unui bar din cartierul Tătăraşi.  Victima le-a spus agenţilor sosiţi la faţa locului că a avut un conflict cu prietenul său Cosmin Eduard Todereanu, din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere, şi că acesta l-ar fi  lovit cu pumnul peste faţă.

Andrei M. a depus plângere împotriva amicului său şi astfel colegii poliţistului au efectuat cercetări pentru infracţiunea de lovire. Atât agentul cât şi prietenul său a fost sancţionaţi pentru provocarea şi participarea la scandal.

Cu toate că se afla în timpul liber Todereanu va fi cercetat şi de şefii săi . „Având în vedere comportamentul necorespunzător al agentului de poliţie, neconform cu deontologia profesională, prin care se aduce atingerii imaginii instituţiei, s-a dispus cercetarea prealabilă a acestuia în regim de urgenţă, urmând cu după finalizare, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi să dispună măsuri legale corespunzătoare pe linie disciplinară”, a precizat subinspector Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene.

Cosmin Eduard Todereanu este unul din cei 50 de agenţi de poliţie cercetaţi pentru infracţiuni de corupţie în „dosarul Rutiera”.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite