Iaşi: Fotbaliştii Politehnicii îl vor pe Bergodi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de plecarea spre Bucureşti, jucătorii ieşeni au vorbit pentru „Adevărul” despre colaborarea cu tehnicianul italian.

Mai citiţi:

Bergodi: „La revedere! M-am simţit bine la Iaşi“ (VIDEO)

Poli Iaşi nu renunţă la lupta pentru Bergodi (VIDEO)


Cele cinci luni petrecute de Cristiano Bergodi pe banca de antrenor a Politehnicii Iaşi au reprezentat o experienţă pozitivă pentru fotbaliştii din dealul Copoului. „A fost o colaborare fructuoasă, având în vedere că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul de a ne salva de la retrogradare”, a declarat portughezul Nuno Viveiros.

„Cred că orice echipă din Liga 1 şi l-ar dori pe Bergodi antrenor. Noi am avut rezultate bune cu el şi ne-am dori să putem continua şi sezonul următor împreună”, a adăugat Mircea Oprea.

Cristea: „Îmi doresc să mai lucrez cu Bergodi”

Andrei Cristea s-a arătat încântat de evoluţiile avute în acest retur sub comanda lui Cristiano Bergodi şi a declarat că ar fi onorat de o nouă colaborare cu tehnicianul italian.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/cristea.flv iurl=/editor_files/Image/cristea poza.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false














Jovanovic: „S-a văzut valoarea lui Bergodi”


Sârbul Petar Jovanovic a afirmat că oficialii ieşeni ar trebui să îl păstreze la club pe Cristiano Bergodi deoarece este un antrenor care şi-a demonstrat valoarea. În ceea ce priveşte propriul viitor la Iaşi, mijlocaşul sârb împrumutat de Poli în acest retur a indicat că luna viitoare îşi va clarifica situaţia la FC Vaslui.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/jovanovic.flv iurl=/editor_files/Image/p jovanovic.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite