Iaşi: „Politehnica a jucat dezordonat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: „Politehnica a jucat dezordonat“
Iaşi: „Politehnica a jucat dezordonat“

Petre Grigoraş nu a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi, deşi fotbaliştii ieşeni au învins Astra Ploieşti cu 2-0

Fotbaliştii ieşeni au învăţat repede lecţia după meciul din ultima etapă, când au pierdut cu 2-1 la Unirea Alba Iulia, deşi au condus până în ultimele zece minute. În meciul de aseară cu Astra Ploieşti, o altă echipă nou promovată, elevii lui Petre Grigoraş au stabilit scorul final după primele treisprezece minute.

Golgheterul Bujor

Mai întâi, la numai două minute de la primul fluier al arbitrului, Vlad Bujor a profitat de o minge scăpată de portarul Cristi Munteanu şi a înscris al treilea său gol din acest sezon. Fotbaliştii ieşeni au continuat să alerge mult şi să recupereze baloane la mijlocul terenului, iar insistenţa lor a fost răsplătită cu un eurogol. Buta a semnat o centrare precisă în careul oaspeţilor, iar Cristi Constantin, aflat la 12 metri de poartă, nu a stat pe gânduri şi a trimis un trasor, din voleu, direct în vinclu.

Cu gândul la derby-ul Moldovei

Venirea pe banca tehnică a lui Nicolo Napoli nu a produs niciun şoc la Astra, tehnicianul italian neavând timp să schimbe mentalitatea unei echipe care nu numai că nu a câştigat niciun meci în primele trei etape ale sezonului, dar nu a înscris nici măcar un gol. Implicit, victoria de aseară în faţa unui adversar facil nu a avut darul să îl mulţumească pe Petre Grigoraş.

„Mi-a plăcut cum ne-am mişcat la început, când am practicat acel pressing agresiv care îmi place atât de mult. În rest, Poli a jucat dezordonat, mai ales în repriza a doua. Bine măcar că nu am mai primit gol pe final“, a declarat antrenorul Politehnicii.

„Grig“ a făcut referire şi la punctele pierdute etapa trecută la Alba Iulia. „Nu contează că pe Astra i-am prins într-o pasă proastă. Nici Unirea nu stătea prea bine şi tot am luat-o pe cocoaşă. Urmează acum meciul cu FC Vaslui, care este în primele trei echipe din ţară, ca joc şi ca lot, mai ales după evoluţiile din Europa League“, a încheiat Petre Grigoraş.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite