Poli Iaşi – ACU Arad 2-0 / Victorie la debut de retur pentru ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Adrian Falub şi-au luat revanşa în faţa arădenilor, în faţa cărora s-au recunoscut învinşi în tur. Golurile victoriei ieşenilor au fost marcate de Tudor şi Ghiceanu, ambele reuşite fiind marcate în repriza a doua.

Puţin peste 1.000 de ieşeni s-au adunat în tribunele stadionului „Emil Alexandrescu" pentru a vedea la treabă pe Poli în primul meci oficial din returul Ligii 2. Adversari au fost cei de la ACU Arad, care nu au dat în niciun moment senzaţia că ar pune în pericol poarta lui Huţan.

Pe un teren greu, foarte moale, ambele echipe au intrat la pauză fără să producă nicio modificare pe tabela de marcaj. La reluare, Tudor a marcat primul gol din retur pentru echipa Iaşiului, în mintul 58.

Zece minute mai târziu, acelaşi Tudor a preluat rolul de servant şi a trimis o centrare perfectă în careu pentru nou intratul Ghiceanu, care nu a iertat dintr-un metru.

Pentru Poli urmează o deplasare la Piteşti în vederea meciului cu FC Argeş, după care va primi acasă vizita celor de la FC Mioveni, echipă pregătită de Ionuţ Popa, tehnician care a antrenat-o pe Poli în primele etape din acest sezon.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite