Iaşi: Grigoraş: „Poli este la trei puncte de cupele europene”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Grigoraş: „Poli este la trei puncte de cupele europene”
Iaşi: Grigoraş: „Poli este la trei puncte de cupele europene”

Antrenorul echipei de fotbal din Iaşi spune că este prea devreme să se facă ierarhii în Liga 1 după primele şase etape.

Petre Grigoraş este de părere că elevii săi nu trebuie să îşi piardă concentrarea după victoria din meciul cu Universitatea Craiova, chiar dacă etapa viitoare vor juca pe terenul celor de la Internaţional Curtea de Argeş, echipă care a pierdut toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon.

„Dacă ne uităm cum au pierdut acele meciuri, o să vedem că Oţelul le-a dat gol la singurul şut pe poartă iar Gaz Metan Mediaş a câştigat pe final, după ce Internaţional a condus de două ori. Dacă ne vom duce la ei cu ideea că o să le dăm cinci goluri este posibil să ne întoarcem cu coada între picioare”, a declarat tehnicianul Politehnicii.

„Grig” s-a referit şi la poziţia echipei sale în clasament, respectiv locul 12 cu şapte puncte: „Este prea devreme să ne uităm la ierarhii. În acest moment, Iaşiul este la trei puncte de cupele europene şi la un punct de retrogradare”, a comentat Grigoraş.

În primul meci al etapei a VII-a din Liga 1, Poli Iaşi întâlneşte în deplasare pe Internaţional Curtea de Argeş. Partida se va disputa la Mioveni începând cu ora 19.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite