Poleiul și viteza au curmat mai multe vieți la Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima zi de Crăciun a adus doliu în două familii din Iași. O femeie și un bărbat au murit după ce mașinile în care erau au fost implicate în accidente de circulație din cauza poleiului. 

Coliziune în lanț pe drumul care face legătura între satul Popricani și municipiul Iași. Șoferul unei Dacii 1310 a intrat pe contrasens și s-a izbit de un Logan, care a fost proiectat într-un alt autoturism de aceeași marcă.

În urma impactului, pasagerul din stînga spate al Daciei 1310 a murit pe loc, iar ocupanții celorlalte mașini au fost răniți. Polițiștii au stabilit că niciunul dintre cei trei șoferi implicaţi în accident nu era beat. Accidentul s-a produs din cauza drumului acoperit cu polei.

Tot pe 25 decembrie, a avut loc un accident mortal în satul Fetești, comuna Scobinți. Șoferul unui Opel Agila a pierdut controlul volanului, după care a intrat s-a rotit 180° și a intrat pe contrasens, unde a lovit cu partea laterală dreapta o femeie de 77 ani, care mergea pe marginea drumului.

Bătrîna a fost proiectată în șanț și a murit pe loc. Accidentul a avut loc din cauză că șoferul mergea cu viteză pe drumul acoperit cu polei. Conductărul auto este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Vezi și:

Accidente în lanţ la Iaşi din cauza poleiului. Un copil de şase ani a ajuns la spital

Polițiștii le atrag atenția șoferilor ienșeni să circule cu prudență dacă drumul este acoperit cu polei sau zăpadă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite