Plimbare gratuită cu bicicleta, abia în primăvară. Centrele de închiriere din Iaşi s-au închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Green Revolution a închis zilele trecute centrele de închiriere a bicicletelor. Studenţii se vor putea plimba pe două roţi abia din primăvară, atunci când vremea va fi mai caldă.

Aflaţi de unde puteţi închiria biciclete la Iaşi

Ne dorim o generaţie tânără responsabilă faţă de mediu şi considerăm că suntem pe calea cea buna. Rezultatele eforturilor depuse în StudentObike sunt vizibile: de două ori mai mulţi studenţi au ales transportul alternativ, în detrimentul mijloacelor tradiţionale, în 2011", a declarat Raluca Fişer, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

Din octombrie 2010, de când a fost lansat programul destinat studenţilor care doresc să folosească o metodă ecologică de transport, 45.000 de tineri din toată ţară s-au deplasat cu bicicletele StudentObike şi l'velo. Pe primul loc al plimbăreţilor se află Bucureştiul, cu 12.000 de studenţi, urmat de Iaşi, cu 9.000, Braşov, 7.000 şi Cluj Napoca, 4.000.

Un nou centru de închiriere gratuită a bicicletelor la Iaşi

La Iaşi, există doua centre de închiriere, cu câte 50 de vehicule disponibile unul la Facultatea de Construcţii, şi la Universitatea „Gheorghe Asachi". Bicicletele mai pot fi închiriate de la Râpa Galbenă şi de la sediul băncii Reiffeisen din cadrul Palas.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite