Pistolarul din Skin „i-a ciuruit” şi pe vecinii din bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramzi Chacra
Ramzi Chacra

Ramzi Chacra (26 de ani), studentul la Medicină care a tras cu pistolul cu bile de cauciuc într-un club din Iaşi, a fost dat în judecată pentru că nu şi-a plătit întreţinerea. Asociaţia de Proprietari a cerut judecătorilor să-l oblige pe israelian la plata a 6.856 de lei.

Asociaţia de Proprietari PT 12 Cantemir l-a dat în judecată pe Ramzi Chacra pentru că nu şi-a plătit cheltuielile de întreţinere pentru apartamentul de pe strada Decebal. Reprezentanţii asociaţiei susţin că studentul are de achitat 2.898 pentru perioada iunie 2009- octombrie 2011 şi 3.958 penalităţi.

Pârâtul datorează sumele respective, deoarece în mod voit nu şi-a achitat obligaţiile ce îi reveneau. Am înştiinţat pârâtul cu privire la cuantumul cheltuielilor de întreţinere ce îi reveneau, l-am somat să plătească, dar acesta a refuzat. Din această cauză, asociaţia nu poate achita la termen facturile la utilităţi, motiv pentru care ne sunt aplicate penalităţi de întârziere şi periodic se sistează furnizarea acestor utilităţi, măsură ce îi afectează pe toţi locatarii buni platnici", se precizează în plângerea adresată Judecătoriei Iaşi.

Citiţi şi:

Studentul pistolar a scăpat de închisoare

Studentul pistolar rămâne după gratii

Primul termen al procesului va fi pe 6 aprilie. Ramzi Chacra nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. Procurorii susţin că, în ianuarie 2010, tânărul a tras cu pistolul cu gloanţe de cauciuc în bodyguarzii din Skin pentru că nu i-ar fi permis unui amic de-al său să intre în local. Tânărul susţine că, dimpotrivă, a folosit arma pentru a se apăra. Judecătoria Iaşi l-a condamnat pe Chacra la un an şi şase luni cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi uz de armă neletală fară drept. Sentinţa a fost menţinută, în ianuarie 2012, de Curtea de Apel Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite