Pistolarul din Skin, trimis 15 zile după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramzi Charca (26 de ani), studentul la medicină originar din Israel, care a împuşcat doi bodyguarzi în clubul Skin sâmbătă noaptea, a fost arestat preventiv pentru 15 zile de magistraţii Judecătoriei Iaşi.

Tânărul a declarat imediat recurs, la fel şi procurorii care vor să-l vadă arestat pentru 29 de zile. Studentul este acuzat de ultraj, tulburarea liniştii publice şi uz de armă neletală.

Incidentul a pornit de la faptul că unul dintre amicii lui Charca nu era primit de bodyguarzii clubului Skin înăuntru. Israelianul a scos fără sfială un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras în paznici. Trei dintre proiectile şi-au atins ţinta, dar nu au făcut decât să-i enerveze şi mai tare pe bodyguarzi.

Paznicii l-au fugărit pe pistolar, care a fost „salvat“ în cele din urmă de oamenii legii. Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul scandalagiu, iar agenţii de pază au mers la spitalul de Urgenţe, unde şi-au tratat rănile superficiale.  Ulterior, procurorii ieşeni l-au dus pe Ramzi Charca cu propunere de arestare preventivă la Judecătorie.

Riscă expulzarea, dacă va fi condamnat definitiv

Poliţiştii spun că israelianul nu le-a mai făcut până acum probleme. „Până să fie reţinut duminică de forţele de ordine, acuzatul nu a mai avut probleme cu legea. În ceea ce priveşte posibilitatea expulzării acestuia din ţară, numai instanţa poate decide o asemenea măsură, dar nu cred că se pune problema în acest caz“, a explicat Lucian Mursa, şeful Poliţiei Municipiului Iaşi.

O eventuală decizie de expulzare a studentului din ţară va putea fi luată doar de magistraţi, în cazul în care Ramzi va fi trimis în judecată pentru faptele sale şi condamnat definitiv.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite