Pistolarul din Skin, pitit printre gravidele de la Cuza Vodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramzi Charca s-a ascuns în Maternitatea Cuza Vodă
Ramzi Charca s-a ascuns în Maternitatea Cuza Vodă

Noi detalii picante ies la iveală în cazul tânărului israelian care a împuşcat cu bile de cauciuc doi paznici ai unui club de noapte. Urmărit de propriile victime, Ramzi Charca (26 de ani) a dat năvală în maternitatea Cuza Vodă din Iaşi şi s-a baricadat într-un salon.

Până să ajungă în arestul poliţiei, tânărul Ramzi Charca, student în anul V la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi a fost protagonistul unor scene  desprinse parcă din filmele de acţiune, dar şi din comediile burleşti. Ramzi, însoţit de un prieten, a încercat să intre duminică dimineaţă într-un club de fiţe  aflat în centrul Iaşiului.

Cei doi paznici ai clubului l-au refuzat, iar tânărul israelian a hotărât să-şi facă o intrare „în forţă". El a scos un pistol cu bile de cauciuc, pentru care avea permis, şi i-a împuşcat pe cei doi bodyguarzi.

Trei gloanţe şi-au atins ţintele, însă paznicii nu au căzut laţi, aşa cum s-ar fi aşteptat Ramzi, ci au tăbărât  furioşi asupra lui. Tânărul a rupt-o la fugă, urmărit îndeaproape de cei doi „cerberi".

Ramzi a intrat cu arma în spital

Ramzi Charca s-a refugiat în prima instituţie pe care a văzut-o, întâmplător Maternitatea Cuza Vodă. El s-a plimbat nestingherit pe holurile spitalului.  Procurorii susţin că Ramzi a urcat până la etajul unu al spitalului, unde a abandonat arma, după care a urcat în fugă până la etajul trei.

Acolo, tânărul s-a baricadat într-un salon, blocând uşa şi împiedicând angajaţii spitalului să intre. El a telefonat poliţiei, cerând ajutorul, şi nu a ieşit de acolo până nu s-a simţit în siguranţă. Poliţiştii l-au reţinut imediat ce l-au găsit. Pentru că agenţii de pază au suferit doar răni superficiale, fiind externaţi în aceeaşi zi de la spital, procurorii au cerut arestarea lui Ramzi pentru infracţiunea de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice".

Ieri, judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. Avocaţii lui Ramzi spun că israelianul este de fapt victima bodyguarzilor de la club, şi  nu invers. „Clientul meu nu este criminal. A acţionat în legitimă apărare. Este un student extraordinar, care nu a avut în cinci ani de când stă în România nici  măcar o amendă", a declarat avocatul Doina Stupariu.

Pază relaxată la gravide

Şefii din maternitate n-au părut îngrijoraţi de „vizita" bărbatului înarmat. „Nu am reuşit deocamdată să vorbesc cu agentul care a fost duminică de serviciu. La etajul unu, unde este secţia de gravide, nu este o stricteţe atât de mare", a declarat managerul Vicuţa Todosiciuc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite