Pistolarul de la Skin, apărat de un martor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martorul Edi explică cum s-a întâmplat evenimentul de la Skin
Martorul Edi explică cum s-a întâmplat evenimentul de la Skin

Un ieşean care a văzut incidentul de duminică spune că Ramzi Charca i-a împuşcat pe gardieni în legitimă apărare. Mai mulţi prieteni şi rude ale israelianului s-au adunat astăzi la Tribunal şi au protestat cu pancarte în mână pentru eliberarea lui Ramzi, arestat preventiv.

Peste 20 de rude, prieteni şi colegi de facultate ai israelianului de 26 de ani care, duminică dimineaţă, a împuşcat cu bile de cauciuc doi agenţi de pază ai clubului Skin, s-au strâns astăzi la Palatul Justiţiei.

Susţinătorii pistolarului spun că tânărul nu trebuie judecat ca un infractor periculos, fiind arestat preventiv pentru 15 zile. „Ramzi este nevinovat. Este o fire paşnică şi, de cinci ani de când este student la Iaşi, nu a avut niciun conflict“, a declarat fratele lui Ramzi.

Un martor al incidentului îi sare în ajutor

Reporterii „Adevărul de Seară“ au stat de vorbă cu un martor ocular la evenimentele de duminică. Bărbatul se afla atunci într-o maşină, în zona  Cuza Vodă unde este situat clubul Skin.

„Când am ajuns în faţa localului, am văzut o maşină venind în trombă către mine dinspre Teatrul Naţional, cu patru agenţi de pază pe urme. Aceştia încercau din răsputeri să pună mâna pe cei din maşină. La volan era băiatul care a apărut în presă. În cele din urmă, acesta a fost forţat să oprească, iar unul dintre bodyguarzi a deschis portiera şi a început să îi care pumni cu nemiluita“, a povestit martorul Edi. Acesta mai crede că Ramzi a folosit pistolul cu aer comprimat pentru a se apăra.

Mai mult, martorul doreşte să depună mărturie la procesul israelianului, întrucât consideră că Ramzi este acuzat pe nedrept. „Băiatul a reuşit să iasă din maşină şi a scos pistolul. Cum paznicii s-au repezit la el, acesta a tras de câteva ori. Nici aşa nu a scăpat de furia gardienilor. Atunci a rupt-o la fugă cu agenţii de pază pe urmele lui. Cred că el a vrut doar să se apere şi vreau să spun acest lucru şi în faţa judecătorilor pentru că, aşa cum am văzut eu lucrurile, acuzaţiile care i se aduc sunt nedrepte“, a încheiat Edi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite