Iaşi: Petrişor Apostu s-a dus după pasagerii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Petrişor Apostu s-a dus după pasagerii săi
Iaşi: Petrişor Apostu s-a dus după pasagerii săi

Şoferul microbuzului implicat în accidentul de la Scânteia, soldat cu 14 morţi, a fost condus azi pe ultimul drum de aproape 200 de oameni.

Citeşte şi:

Durerea soţiei şoferului microbuzului pirat

Imagini de la înmormântarea tinerilor zdrobiţi de tren

Petrişor Apostu (26 de ani), şoferul microbuzului blestemat, a fost condus pe ultimul drum astăzi de o mare de oameni. La înmormântarea tânărului au venit peste 200 de persoane, consăteni, rude şi prieteni apropiaţi.

Spre deosebire de majoritatea înmormântărilor victimelor din microbuzul blestemat, slujba de la funeraliile tânărului a fost ţinută de trei preoţi, iar un asistent medical de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui a stat în permanenţă lângă familie pentru a acorda primul ajutor.

Petrişor a fost condus spre cimitirul din Frenciugi de la casa lui impunătoare, ridicată de curând. Soţia lui, Crenguţa Apostu, a stat mereu la capul lui şi l-a plâns. Femeia a avut nevoie de îngrijirile medicilor, iar la una dintre mâini era bandajată pentru că i se administrase calciu, care să o ajute să se ţină pe picioare. Fraţii tânărului, copleşiţi de durere, strigau mereu „Unde pleci?“, printre lacrimi. Sfâşiată de pierderea fiului, mama acestuia, susţinută de rude, spunea că nici lacrimi nu mai are pentru a-l plânge.

„Era un băiat foarte bun şi muncitor. Cred că asta i-a fost soarta“, a spus o vecină. Pe 14 august, microbuzul condus de Petrişor Apostu a fost spulberat pe trecerea de cale ferată din localitatea Scânteia de acceleratul Broşov-Iaşi, iar 14 persoane au murit.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite