Petreceri cu DJ renumiţi în cluburile din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile ieşene se întrec în petreceri cu DJ renumiţi în străinătate
Cluburile ieşene se întrec în petreceri cu DJ renumiţi în străinătate

Localurile din oraş se întrec în a le oferi ieşenilor seri cu invitaţi care au făcut furori în cluburile din străinătate.

Petrecerea „Old Beats New Hits" este programată diseară, de la ora 20.00, în club Two Cafe. În schimb, cei care sunt pasionaţi de muzica electronică pot merge în Skin Music Lounge, unde atmosfera va fi întreţinută de DJ Parov Stelar.

Evenimentul va începe la ora 23.00, iar intrarea se va face pe bază de invitaţie. DJ Parov Stelar este din Austria şi este renumit pentru combinaţia aparte pe care o face între muzica jazz şi ritmurile de breakbeat.

„Am auzit despre DJ Parov numai aprecieri bune şi, dacă nu este foarte scump biletul, voi merge la petrecere", afirmă Cristian Popovici, student.

Şi în Club Kush se anunţă o seară incendiară cu DJ Michel Hey din Olanda, care a fost invitat în ultimii ani în cluburi din toată lumea.

„Michel Hey are la activ prezente la cele mai mari festivaluri, cum ar fi Sensation din Amsterdam, Dance Valley, Creamfields, la petreceri precum «Carl Cox & friends», «Circo Loco» şi este invitat să mixeze în cele mai mari cluburi ale lumii", au afirmat oficialii clubului ieşean.

Tot diseară, în Kaze Pub va fi prezentă Lady Groovez şi DJ Drop Dread din Bucureşti.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite