Iaşi: Petreceri cu fantome şi vrăjitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Petreceri cu fantome şi vrăjitoare
Iaşi: Petreceri cu fantome şi vrăjitoare

Ieşenii care vor să iasă diseară în oraş trebuie să-şi aleagă o costumaţie cât mai interesantă fiindcă cele mai multe cluburi din oraş organizează petreceri de Halloween. Astfel, după

Ieşenii care vor să iasă diseară în oraş trebuie să-şi aleagă o costumaţie cât mai interesantă fiindcă cele mai multe cluburi din oraş organizează petreceri de Halloween. Astfel, după ora 23.00, în Office Lounge va începe „Trick or treat - Special Halloween Party“. La „Party Bau-Bau“, găzduită de clubul Cafepedia de la ora 22.00, atmosfera va fi întreţinută de DJ Cristian Probee. Şi în localul Two Cafe va fi organizată o seară tipic americană, iar invitaţii care vin îmbrăcaţi în costume vor primi shoturi din partea casei.


În London Pub va mixa diseară DJ Prophet, iar cele mai interesante ţinute de Halloween vor fi premiate de organizatorii petrecerii. Intrarea este liberă. „Probabil mă voi costuma în vrăjitor sau muschetar, depinde ce mi se va părea mai amuzant. E într-adevăr o sărbătoare împrumutată, dar de ce să nu profităm de ea dacă tot ni se dă ocazia“, spune Ionuţ Niţă, student.


Noaptea spiritelor va fi serbată şi în Club Skye, unde sunt invitaţi DJ Line şi Mc Robinho, dar şi în Student Pub, unde vor fi servite shot-uri din partea casei. O alternativă interesantă pentru cei care care nu vor să meargă la petrecerile cu dovlecei, fantome şi vrăjitoare o reprezintă invitaţia formaţiei Şuie Paparude, care va cânta diseară la Casa Ravers, după ora 22.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite