Petrecerea Sfârşitului Lumii şi Tramvaiul Voluntariatului, cele mai noi distracţii pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele vor reuni sute de tineri în cadrul UNIFEST, eveniment organizat de studenţii de la Facultatea de Geografie şi Geologie în perioada 12 - 22 noiembrie.

Tramvaiul Voluntariatului va porni pe data de 14 noiembrie, de la ora 17.00 din staţia Târgu Cucu. Acesta este un proiect original înfiinţat şi promovat de Liga Studenţilor de la Geografie şi Geologie, care reprezintă un tur al oraşului Iaşi cu mijlocul de transport mai sus amintit, într-o atmosferă de "party on wheels".

Ajuns deja la a treia ediţie acest proiect se vrea şi de această dată a fi de impact. Accesul în tramvai se va face pe baza carnetului de student. Durata proiectului va fi de 3 ore iar una din condiţiile de bază este „Fără vicii!"

Balul Bobocilor de la Facultatea de Geografie şi Geologie va avea loc pe data de 21 noiembrie, de la ora 20:00. „O idee inovatoare pe care a avut-o LSGG în acest an a fost: „ DoomsDay Prom". Cum sfârşitul lumii este aproape, ne-am gandit ca ar fi foarte bine sa-l petreci alaturi de LSGG şi de Emil Lassaria & Caitlyn în Dublin Pub. Va fi cel mai tare bal din istoria Iaşiului şi nu credem că veţi dori să lipsiţi de acolo", spun reprezentanţii studenţilor.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite