Petre Grigoraş i-a predat ştafeta lui Ţiţi Dumitriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Grig" a renunţat la banca tehnică a Politehnicii Iaşi din motive medicale. Noul antrenor are misiunea ca în ultimele şapte etape ale sezonului să salveze pe Poli de la retrogradare, caz în care contractul său, scadent în vară, va fi prelungit.

După ce au fost refuzaţi de Mircea Rednic şi Maurizzio Trombetta pentru preluarea bancii tehnice, oficialii lui Poli Iaşi au primit miercuri un răspuns firmativ din partea lui Ţiţi Dumitriu.

Fostul director tehnic de la Steaua II Bucureşti a venit joi dimineaţă pentru a parafa detaliile înţelegerii şi a bătut palma cu primarul Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului şi preşedintele de onoare al clubului ieşean.

„Într-o şedinţă pe care am avut-o cu acţionarul majoritar săptămâna trecută am convenit că este nevoie de un şoc la echipă. Personal aş fi vrut să continuăm cu Petre Grigoraş, dar starea de sănătate a acestuia nu i-au permis să îşi facă treaba. În aceste condiţii ne despărţim amiabil de domnul Grigoraş, căruia îi urăm sănătate şi sperăm că va trăi alături de noi meciurile Politehnicii şi îi urăm mult succes lui Ţiţi Dumitriu în această curajoasă încercare", a declarat Gheorghe Nichita.

La despărţire, Petre Grigoraş a ţinut să îşi exprime regretul că nu a reuşit să o scape pe Poli de griji. „Nu am făcut nimic în defaoarea echipei, ci pentru rezultate. Ar fi o mare bucurie pentru mine ca Politehnica să se salveze de la retrogradare. Am avut foarte multă neşansă, multe meciuri fiind pierdute pe final", a explicat „Grig".

Noul tehnician al Politehnicii a luat contact co noii săi elevi. „Am venit aici să continui o muncă. Iaşiul are o echipă care mi-a plăcut cum a jucat sub Grigoraş. Am o relaţie bună cu «Grig» şi o să îl rog să mă ajute în perspectiva meciului cu Oţelul Galaţi de duminică, care este crucial pentru evitarea retrogradării", a spus Dumitriu.

Noul tehnician al lui Poli a semnat un contract valabil pe ultimele şapte etape ale sezonului, urmând să beneficieze de aceleaşi condiţii financiare pe care le-a avut Grigoraş la Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite