Permise ridicate pe bandă rulantă de poliţiştii ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Agenţii de la Rutieră au ridicat în 7 ore 18 permise de conducere. Acţiunea a avut loc în tot judeţul Iaşi între 28.10.2011, orele 18.00 - 29 octombrie 2011, orele 01.00.

Poliţiştii de la Rutieră i-au luat în vizor pe vitezomani şi pe şoferii care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. În doar şapte ore oamenii legii au testat 331 de şoferi opriţi în trafic pentru alcool şi patru pentru droguri. De asemenea, au fost reţinute 11 permise pentru consum de alcool şi două  pentru depăşirea vitezei legale.

Agenţii de la Rutieră au aplicat şi 278 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 70 pentru încălcarea vitezei legale.„Poliţiştii au acţionat pe linia respectării regimului legal de viteză, dar şi pentru identificarea persoanelor care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi pentru descurajarea unor comportamente care pun în pericol siguranţa traficului rutier", a precizat subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Citiţi şi:

Atenţie şoferi! Filtre ale Poliţiei în tot judeţul Iaşi

Printre ghinionişti s-a numărat şi Ştefan G. (48 de ani) din Hălăuceşti care a fost oprit în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mogoşelti- Siret. Etilotestul a arătat că bărbatul avea o alcolemie de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat.

"A fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice şi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a adăugat sumcomisarul Mădălin Ţăranu. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite