Patru persoane au fost la un pas de moarte după ce maşina lor s-a izbit într-un copac în Copou UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Copou
Accident Copou

Accidentul a avut loc miercuri la prânz în apropiere de Spitalul CFR. Primele informaţii arată că cei patru pasageri au suferit răni uşoare.

16.35 În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Dumitru B. (58 de ani), din Galaţi, conducea pe prima bandă de circulaţie, dinspre Rond Fundaţie, către Rond Agronomie. La un moment dat, acesta a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure şi s-a lovit cu autoturismul condus de Gabriel V. (39 de ani), din Iaşi. În urma impactului, maşina condusă de Dumitru B. s-a oprit într-un copac de pe trotuar.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor două pasagere, în vârstă de 51 de ani, respectiv 79 de ani, din autoturismul şoferului gălăţean. „Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Faţă de conducătorul auto Dumitru B., poliţistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

13.50 Acccidentul s-a produs între două autoturisme Dacia Logan. Potrivit unui martor la accident, autoturismul înmatriculat în Galaţi a intrat pe trotuar, apoi s-a oprit într-un copac. La impact, partea din faţă a maşinii a fost avariată iar în interior s-au declanşat airbag-urile de la şofer şi de la pasagerul din dreapta. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

12.48 Potrivit pompierilor, unul dintre cei patru este în stare mai gravă.Deocamdată, oamenii legii nu au stabilit cum de a ajuns maşina în copac.

Vezi şi:

Câte un accident pe ora la Iaşi. Cinci victime au ajuns la spital

Accident cu victime pe DE 58, în apropiere de localitatea Victoria

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite