Patru curse aeriene directe spre Italia din capitala Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldovenii vor benedicia de noi curse directe spre Peninsula Italică din mai.

„Operatorul Carpatair va introduce de la Iaşi curse externe spre Italia. Săptămânal, vor fi două curse spre Milano şi alte două spre Roma. Din câte ne-au anunţat, vor fi avioane de mici dimensiuni, de câte 70 de locuri. Urmează să stabilească exact zilele în care vor opera", a precizat Marian Vasile, directorul Aeroportului din Iaşi. Acesta a mai menţionat că preţul de referinţă al unei curse dus-întors spre Italia este de 300 de euro.

În prezent, aerogara ieşeană mai oferă curse directe spre o singură destinaţie externă, Viena. O altă companie, Malev, a mai operat de la Iaşi la Budapesta, dar cursele au fost întrerupte la finele anului trecut.

Curse spre Italia şi de la Bacău şi Suceava

Cei interesaţi, pot circula rapid în afara ţării din Moldova şi folosind serviciile companiei low cost Blue Air. Practic, de la Bacău operatorul aerian oferă curse directe către mai multe oraşe din Italia, dar şi spre capitala Angliei. Totodată, acelaşi operator oferă curse de la Suceava, spre Veneţia şi Roma. „Blue Air a anulat cursele spre Viena şi a introdus altele spre Roma. De marţi, va reveni şi Carpatair care şi-a suspendat cursele spre Timişoara de la mijlocul lunii ianuarie", a spus Dumitru Sahlean, directorul Aeroportului Internaţional „Ştefan cel Mare" din Suceava.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite