Patru tone de vin confiscate de vameşii ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 6 noiembrie inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi au dispus confiscarea a 4 tone de vin care aparţinea unei societăţi comerciale ce nu deţinea atestat de comercializare angro pentru băuturi alcoolice. Firma a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 20 000 lei.

Inspectorii vamali din cadrul D.J.A.O.V. Iaşi au oprit în trafic un automarfar marca Volksvagen în care, ca urmare a verificării compartimentului de marfă şi a actelor însoţitoare, au constatat că există diferenţe între cantitatea de vin existentă şi cantitatea de vin înscrisă în documentele justificative prezentate.

Vameşii au condus automarfarul la sediul D.J.A.O.V. Iaşi unde au constatat că societatea comercială nu era înregistrată ca distribuitor en-gross de produse accizabile, iar în avizul de însoţire a mărfii la rubricile de furnizor şi cumpărător era menţionată aceeaşi firmă.

"Conform legislaţiei în vigoare, ca urmare a incapacităţii de prezentare a documentelor necesare pentru comercializarea en-gross a produselor accizabile, societatea comercială a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 20 000 lei, autoritatea vamală dispunând totodată confiscarea celor 4 tone de vin", susţin reprezentanţii DJAOV Iaşi.

CITEŞTE ŞI:

4.000 de ţigarete confiscate de poliţiştii de frontieră

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite