Iaşi: Patru morţi în două zile pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Patru morţi în două zile pe drumurile din judeţ
Iaşi: Patru morţi în două zile pe drumurile din judeţ

Un bărbat a decedat astăzi la amiază în localitatea Costeşti în urma unui accident rutier. Alte trei persoane şi-au pierdut viaţa aseară după ce au fost călcate de tren

Şoferul unui Seat, care se îndrepta dinspre Paşcani spre Tîrgu Frumos, a intrat pe contrasens în localitatea Costeşi. Acesta a fost izbit frontal de un TIR şi a decedat pe loc. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, şoferul autoturismului Seat ar fi adormit la volan.

„A fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate pe conducătorul auto decedat din maşină. Şoferul TIR-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat un reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi. Oamenii legii încă nu au reuşit să stabilească identitatea conducătorului auto decedat deoarece nu avea niciun act asupra sa.


Trei persoane au murit aseară în comuna ieşeană Cristeşti după ce căruţa în care se aflau a fost izbită în plin de personalul Târgu Neamţ- Iaşi. Florin Drăguşanu (30 de ani), căruţaşul, Dumitru Onofrei (60 de ani) şi fiica sa Andreea (10 ani) se întorceau dintr-o localitate învecinată.

În jurul orei 18.30 căruţaşul a încercat să traverseze calea ferată într-o zonă fără vizibilitate. Potrivit martorilor, calul s-a oprit brusc pe calea ferată şi nu a mai vrut să înainteze. Cele trei persoane nu s-au mai putut salva şi au fost spulberate de tren.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite