Patronul unui club din Oţeleni, bătut de trei fraţi şi mama lor. I-au tăiat urechea pentru că nu a vrut să intervină într-un conflict UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui local din comuna ieşeană Oţeleni a fost bătut de trei fraţi şi mama lor pentru că nu a vrut să se bage într-un conflict izbucnit în barul pe care-l deţine. Tinerii l-au atacat cu săbiile şi i-au tăiat o bucată de ureche, iar mama lor l-a lovit cu o bucată de lemn în abdomen.

Ora 18.00: Patronul discotecii din Oţeleni a spus că a anunţat Poliţia că a fost ameninţat, dar că oamenii legii nu au intervenit. „Mi-au spus cu vreo trei zile înainte că mă prind şi-mi taie urechea pentru că la mine în discotecă a fost o altercaţie şi eu nu am intervenit. M-au bătut cu un par cu cuie şi mi-au luat banii: 1.500 de euro şi 65 de milioane de lei“, a povestit bărbatul. Acesta a mai spus că agresorii săi umblă cu toporul prin comună, iar oamenii legii nu iau măsuri.

Ora 14: 29: Reprezentanţii Poliţiei Iaşi susţin că incidentul a avut loc chiar în noaptea de Anul Nou. „Este vorba despre patru persoane care au agresat bărbatul chiar în centrul satului. În cauză s-a întocmit dosar penal iar măsurile vor fi dispuse în funcţie de numărul de zile de îngrijire medicală de care are nevoie victima“, susţine Ana Maria Irimia, reprezentantul Poliţiei Iaşi.

Ora 14.10: Patronul unui club din Oţeleni a încasat o bătaie cruntă de la trei fraţi şi mama lor chiar în localul pe care-l conduce. Bărbatul a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi după ce a fost atacat de tineri cu săbiile şi i-au tăiat o bucată de ureche. Mai mult, mama celor trei băieţi a intervenit şi i-a dat patronului cu o bucată de lemn în abdomen.

Oamenii legii au întocmit dosare penale pe numele agresorilor şi au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul scandalului.

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

VIDEO Mascaţii de la Ruginoasa au transformat bătaia tradiţională în ciomăgeală. Trei persoane au fost rănite UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite