Iaşi: Patronul firmelor cu mansarde fantomă urmărit de creditori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă l-a dat în judecată pe Ciprian Acatincă pentru a-şi recupera banii, cu toate că acesta s-a sinucis la sfârşitul anului trecut

Reprezentanţii unei societăţi din Galaţi l-au dat în judecată pe fostul patron al firmei Rom Consult Group pentr a-şi recupera banii pentru materialele de construcţii livrate în anul 2007.  Firma solicită de la Ciprian Acatincă suma de 155.873 de lei plus penalizări de 0,28% pe zi.

Iniţial dosarul a ajuns pe masa magistraţilor Judecătoriei Iaşi, dar a fost declinat către Tribunal. Aflând că Ciprian Acatincă a decedat firma s-a îndreptat către soţia acestuia, în calitate de moştenitor.


La sfârşitul anului trecut 57 de familii au făcut plângere împotriva lui Ciprian Acatincă, patronul firmei Rom Consult Group. Acesta ar fi luat 1,4 milioane de lei de la oameni pentru construcţia unor mansarde, însă nu şi-a respectat angajamentul. În noiembrie 2008  patronul firmei Rom Consult Group din Iaşi s-a sinucis, după ce a demarat procedurile de intrare în falimet a firmei. Dacă sediul Rom Consult Group din Nicolina şi cele două apartamente vor fi scoase la vânzare, mai întâi îşi vor recupera banii băncile, statul, iar apoi firmele şi persoanele fizice. 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite