Iaşi: (UPDATE) Patronii microbuzului morţii şi mecanicul de locomotivă, chemaţi azi la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: (UPDATE) Patronii microbuzului morţii şi mecanicul de locomotivă, chemaţi azi la audieri
Iaşi: (UPDATE) Patronii microbuzului morţii şi mecanicul de locomotivă, chemaţi azi la audieri

Procurorul de caz i-a chemat astăzi, începând cu ora 9.00, la audieri pe cei doi acţionari ai societăţii ValCris Trans.

Citeşte şi:

Patronii şi-au trimis pasagerii la moarte


Şoferul microbuzului pirat, la Judecata de Apoi

Durerea soţiei şoferului microbuzului pirat

Ieşenii donează sânge pentru victimele accidentului de la Scânteia


Imagini de la înmormântarea tinerilor zdrobiţi de tren


Ora 12.55
O echipă a Autorităţii Rutiere Române se află în acest moment la sediul firmei ValCris Trans pentru a verifica o serie de acte. Vom reveni cu amănunte

Ora 12.36
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal au decis să extindă cercetările în cazul catastrofei feroviare de la Scânteia. Împotriva acţionarilor Ionel Dumitriu şi Constantin Scântei s-ar putea dispune începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de fals, uz de fals şi transport rutier fără licenţă. "Deocamdată suntem în etapa întocmirii actelor premergătoare începerii urmăririi penale împotriva acţionarilor societăţii. La Inspectoratul Teritorial de Muncă a fost înregistrat un contract de muncă întomic cu date nereale pentru obţinerea unei licenţe de transport", a spus Mihai Covalciuc, procurorul de caz.

Ora 10.45
După aproape două ore de audieri, Ionel Dumitriu, soţia acestuia, Carolina, şi Constantin Scântei au plecat din sediul Parchetului de pe lângă Tribunal. La ieşire, niciunul dintre cei trei nu a vrut să facă vreo declaraţie referitoare la discuţiile purtate astăzi cu procurorul de caz.

Ora 10.30
Tatăl Petrinei Burangic (20 de ani), una dintre victimele catastrofei feroviare de la Scânteia, a venit la Parchetul de pe lângă Tribunal pentru a se plânge procurorului de caz de faptul că bijuteriile din aur purtate de fiica sa în momentul accidentului nu au fost recuperate. Bărbatul susţine că Petrina Burangic avea asupra ei un inel, o verighetă şi o pereche de cercei. Tatăl tineri s-a supărat în momentul în care nu a fost primit de anchetatori şi a ameninţat că va sesiza dispariţia bijuteriilor la Poliţie.

Ora 9.10
Ionel Dumitriu, soţia acestuia, Carolina, şi Constantin Scântei au ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunal, însoţiţi de un avocat.

Ora 8.35
Ionel Dumitriu şi Constantin Scântei vor veni şi cu toate documentele firmei pe care le-au solicitat procurorii.
Tot astăzi este aşteptat la audieri şi mecanicul de locomotivă, Vasile Buda.


Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite