Iaşi: Patronii iau lecţii de negociere şi comunicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii pot urma cursuri de perfecţionare gratuit

Oamenii de afaceri moldoveni care vor să beneficieze de consultanţă fără bani trebuie să fie membri ai asociaţiilor patronale.

Micii întreprinzători care vor să înveţe cum să se pregătească pentru o licitaţie, cum să-şi administreze eficient firma şi cum să-şi îmbunătăţească activitatea pot consulta ofertele asociaţiilor patronale din Iaşi.


La Asociaţia „Sfera“ se fac înscrieri în aceste zile pentru două tipuri de cursuri. „Este vorba despre lecţii de negociere şi comunicare, precum şi despre cele pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de management. Firmele care fac parte din organizaţia noastră nu plătesc nimic“, afirmă Alina Bucur, directorul patronatului „Sfera“. Micile societăţi care se înscriu în acest patronat trebuie să plătească o cotizaţie lunară de 50 de lei. Şi pentru cei care nu au debutat încă în lumea afacerilor există oferte. „Chiar zilele acestea ţin un curs despre cum se începe o afacere de la zero, la Botoşani şi la Vaslui, iar dacă vor fi cereri vom mai organiza o sesiune suplimentară şi la Iaşi “, afirmat Gheorghe Pleşu, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Iaşi. Şi Oficiul Patronal Judeţean Iaşi instruieşte manageri de proiecte şi de achiziţii.

Întreprinzătorii şi angajaţii lor se pot specializa în realizarea procedurilor obligatorii pentru participarea la licitaţii în statele din UE. „Aş merge la astfel de cursuri, dacă aş face şi practică. Materiale informative se găsesc şi pe internet şi nu costă nimic“, spune Ionuţ Z., ieşean de 30 de ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite