Parteneriat "verde" între Toyota Iaşi şi "Let's do it Romania!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Showroom-ul Toyota Iaşi
Showroom-ul Toyota Iaşi

PUBLICITATE Oficialii dealer-ului Toyota Iaşi şi-au reînnoit susţinerea faţă de proiectul de ecologizare "Let's do it Romania!".

Parteneriatul dintre Toyota Iaşi şi "Let's do it Romania!" din ultimii doi ani este în linie cu politica de protecţie a mediului promovată de către Toyota. Această politică se reflectă atât în autoturismele produse, cât şi la nivel de comportament responsabil al angajaţilor.

Aceasta, în condiţiile în care Toyota păstrează prima poziţie, pentru al doilea an consecutiv, în topul "Cele mai verzi mărci la nivel mondial", publicat de compania de consultanţă Interbrand. Studiul ia în considerare informaţiile publice despre perfomanţele unei mărci în raport cu mediul şi percepţia opiniei publice despre marca respectivă.

Vânzările de vehicule integral hybrid ale companiei au depăşit 4 milioane de unităţi la sfârşitul lunii aprilie 2012, incluzând 439.000 de unităţi vândute în Europa. Planul Toyota Europa este de a creşte cota de piaţa a modelelor integral hibrid Toyota şi Lexus la 14% la sfârşitul anului 2012, faţă de 10% cât este în momentul de faţă.

Începând cu acest an, familiei Toyota Prius i se adaugă modelele Prius + şi Prius Plug-in Hybrid , iar în segmentul B a fost lansat modelul Yaris Hybrid.

"Pentru a onora şi a întari titulatura de cel mai "verde" brand din lume, Toyota Iasi a hotărât să se alăture celui mai mare proiect de implicare socială din România şi împreună cu echipa Let's do it Romania să schimbăm lumea în mai bine. Această susţinere reprezintă doar primul pas într-un proiect pe termen lung între Toyota Iaşi şi Let's do it Romania!", a precizat Gabriel Manolache, director general Toyota Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite