Iaşi: Părinţii au urmărit în direct operaţia la care a fost supusă fiica lor (FOTO) (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de studenţi şi cadre medicale au asistat la operaţia în premieră desfăşurată la Spitalul de Recuperare Iaşi. Alături de aceştia  a fost şi familia pacientei.

Citeşte şi:

Implant la şold realizat de robot


Intervenţia chirurgicală a început puţin după oara 11.00. Medicii care au operat sunt prof. Dr. Paul Botez, şeful Clinicii de Ortopedie, doctorul belgian Geert Peersman şi specialistul care a asigurat asistenţa robotizată, Philippe Danckeert din Austria.


Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/George/film 1.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/george/site poza film.jpg width=250 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false















La nici jumătate de oră de la debutul operaţiei, unui student din Germania care asista i s-a făcut rău şi a fost ajutat de colegii săi să iasă afară din amfiteatru.

image



Momentul în care a fost introdusă proteza a fost aşteptat cu maxim interes de cei prezenţi în sală.


Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/George/film 2.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/george/site poza film 1.jpg width=250 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false
















Pe tot parcursul operaţiei care a durat aproximati o oră şi jumătate, părinţii tinerei au stat în sală şi au urmărit în direct ce s-a întâmplat în sala de operaţie.


image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite