Iaşi: Peste 70.000 de sarmale de post oferite la Hramul Sf. Parascheva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Peste 70.000 de sarmale de post oferite la Hramul Sf. Parascheva
Iaşi: Peste 70.000 de sarmale de post oferite la Hramul Sf. Parascheva

Pelerinii vor putea gusta din zecile de mii de sarmale oferite la Cantina de Ajutor Social din spatele Mitropoliei

Citiţi şi:

Cele două feţe ale Sărbătorilor Iaşiului

Un pelerin a ajuns la spital după ce a făcut infarct

Puhoi de credincioşi la Sfânta Parascheva (VIDEO)

Restricţii de circulaţie la Sărbătorile Iaşiului

Unde pot găsi pelerinii locuri de cazare

Hrana caldă va fi oferită mâine, după ora 12.30, de instituţii private şi direcţii din cadrul Primăriei Iaşi. „Vor fi sarmale de post. În jur de 15.000 de bucăţi vor fi date de instituţii private, iar diferenţa va adusă de Poliţia Comunitară, Citadin, Cet, Salubris, Termoservice, Direcţiile Tehnică şi Pieţe. Vor mai fi împărţite mere, suc, apă”, a anunţat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei.


În această seară, de la ora 21.00, va începe slujba de priveghere a Moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva. Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva şi Ceasurile va fi citit mâine de la ora 7.00, iar Sfânta Liturgie va fi oficiată pe podiumul de la intrarea în Catedrala Mitropolitană, de la ora 9.00. Slujba se va termina în jurul orei 13.00. În jurul orei 18.00, este anunţat concertul Coralei Apostolii în Catedrala Mitropolitană.

După ora 18.30, va avea loc Slujba de priveghere a Sfântului Ierarh Vasile cel Mare. Totodată, cei aflaţi în trecere prin Iaşi mai pot lua parte la Festivalul Vinului de pe esplanada de la Hala Centrală, dar şi la Târgul de Toamnă pe strada Palat şi Splai Bahlui. În cursul zilei de astăzi, ieşenii pot lua parte la Târgul meşterilor de pe strada Lăpuşneanu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite