Iaşi: Paradă de maşini puternice la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii a zeci de maşini tunate s-au adunat în acest sfârşit de săptămână la concursul din parcarea complexului Era Shopping Park

Vezi video-reportaj şi o galerie foto cu momentele inedite din concurs pe iasi.adevarul.ro.

Timp de două zile, Iaşiul a fost capitala tuningului din România. Împătimiţi de maşini cosmetizate din toată ţara şi-au dat întâlnire la prima ediţie a „Tuning Days”.


Pentru cei care au dorit să-şi testeze puterea maşinilor sau îndemânarea la volan, organizatorii au pregătit ieri întreceri de acceleraţie pe distanţa de 201 metri, precum şi un concurs de îndemânare pe un traseu amenajat. Prima zi s-a încheiat cu expunerea maşinilor participante în competiţia de car tuning şi car audio. Concursul a fost dominat de modelele modificate de cei de la GTT Racing Braşov. Pe lângă un demo car de tip Nissan 350 Z, apreciat la 77.000 de euro, vedeta expoziţiei a fost un Porsche Boxter a cărui caroserie a fost modificată integral. „Aceasta este maşina mea de suflet pentru că toate componentele de pe ea au fost făcute şi montate cu mâna mea în două luni. Cu acest model am câştigat locul întâi pe ţară şi locul trei pe Europa în întrecerea de car tuning”, a explicat Gabi Onofrei, preşedinte GTT Racing.


La competiţia de car audio, cei de la DRO Tuning au impresionat cu un sistem de sonorizare apreciat la 800 de euro, compus din casetofon, ecran LCD, staţie de amplificare şi tun de bas. Nu în ultimul rând, alţi participanţi au ţinut să impresioneze prin dotări mai neobişnuite ale maşinilor. Spre exemplu, sistemul de evacuare al unui model a fost special modificat pentru a scoate flăcări pe ţeava de eşapament.


"Un sistem audio performant de maşină poate ajunge până la 800 de euro", a spus Cristi N., DRO Tuning

"A meritat să vin. Nu în fiecare zi poţi vedea asemenea maşini", a spus Marius V., elev

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite