Până unde merge creativitatea studenţilor ieşeni când vor să facă rost de bani: îşi vând mătura şi mopul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un panou din staţia Tudor Vladimirescu, loc binecunoscut de tineri pentru a lipi anunţuri de vânzare-cumpărare mai ales la început de an universitar, se zărea şi o reducere la echipamente de curăţat.

Creativitatea studenţilor când vor să facă bani nu cunoaşte limite, iar acest lucru o demonstrează un anunţ lipit pe panoul din staţia de autobuz din Tudor Vladimirescu.

Astfel, un anunţ atrăgea privirile trecătorilor datorită numeroaselor semne de exclamaţie care anunţau o super reducucere la cumpărarea unui mop cu găleată, mătură şi făraş la doar 25 de lei. Ca anunţul să fie şi mai „ochios", fiecare din cele trei produse scoase la vânzare sunt ilustrate cu o imagine.

Trecătorii s-au declarat amuzaţi de anunţ.

Afaceri studenţeşti pe timp de criză la Iaşi: pijamale şi şosete vândute pe datorie şi în rate (FOTO)

Iaşi: Student cu afacere fără de moarte

„Nu ştiu cât este de real, mai ales că nu au lăsat un număr de telefon pentru a fi contactaţi. Este amuzant să vezi până unde se poate ajunge doar din dorinţa de a mai valorifica ceva", spune Andreea, o tânără studentă la Politehnică.

Panoul este împânzit cu anunţuri de vânzare-cumpărare frigidere, adidaşi de firmă, dar şi cu înştiinţări despre petrecerile care urmează să aibă loc în weekend.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite