Ospăţ boieresc, cu grătare, mici şi cârnăciori stropiţi cu vin şi bere pe esplanada de la Hala Centrală FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ospăţ boieresc cu mici, grătare şi bere la Hala Centrală de Sărbătorile Iaşilor
Ospăţ boieresc cu mici, grătare şi bere la Hala Centrală de Sărbătorile Iaşilor

Zeci de ieşeni s-au înfruptat aseară din bunătăţile preparate pe grătarele de pe esplanada de la Hala Centrală. După un mic picant sau un cîrnăcior din carne de porc, mesenii şi-au potolit setea cu vin şi bere.Pentru consumatorii mai flămânzi, bucătarii au încins ceaunele şi au preparat tocane de oaie şi sarmale.Vezi aici imagini delicioase de la ospăţul de marţi seara de pe esplanada de la Hala Centrală

Sărbătorile Iaşilor au prins gust aseară pentru ieşenii amatori de preparate din carne, perpelite la buza cărbunilor încinşi. Din meniu nu au lipsit cârnaţii picanţi, ceafa şi frigăruile de porc, costiţa dar şi pulpele apetisante de pui.

Ca să-şi potolească poftele, ieşenii adunaţi cu mic, cu mare în centrul oraşului au scos din buzunare între 5 şi 7 lei pe suta de grame de preparat. Mititeii au fost şi ei prezenţi, vânzându-se la 2,5 lei bucata.

Ospăţ boieresc cu mici, grătare şi bere la Hala Centrală de Sărbătorile Iaşilor

Vezi aici imagini delicioase de la  cheful încins marţi seară pe esplanda din centrul oraşului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite