Ore decisive pentru femeia care a ajuns la spital cu mâna în pungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niculina M. (52 de ani) din Târgu Neamţ, femeia care a ajuns luni dimineaţă la spital cu mâna stângă în pungă după ce şi-a retezat-o cu faiul, este internată la Terapie Intensivă după ce a suferit o operaţie care a durat aproximativ 8 ore.

Medicii spun că următoarele ore sunt foarte importante pentru a vedea dacă femeia îşi va mai putea folosi mâna.

„Intervenţia chirurgicală a decurs bine, femeia este stabilă. Prognosticul este încă rezervat, nu ne putem pronunţa încă cu privire la funcţionalitatea membrului", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" din Iaşi.

Femeia a ajuns luni la spitalul din Iaşi după ce şi-a tăiat mâna cu un ferăstrău pendular la locul de muncă. Specialiştii au realizat o intervenţie chirurgicală de amploare, operaţia încheindu-se la ora 19.00.

Operaţie-maraton la Iaşi pentru femeia care a venit la spital cu mâna în pungă UPDATE

Tot la Terapie Intensivă se află şi bărbatul de 40 de ani din Ţigănaşi care a juns luni seară la spital cu penisul tăiat. Şi în cazul său medicii sunt rezervaţi cu privire la funcţionalitatea organului sexual.

„Operaţia pacientului a durat aproximativ două ore, a decurs bine. Nu putem încă să ne pronunţăm cu privire la funcţionalitatea penisului", mai spune doctorul Tudor Ciuhodaru.

Şi-a tăiat penisul cu faiul

Bărbatul şi-a secţionat penisul în timp ce tăia lemne cu faiul în curtea casei. Într-un moment de neatenţie, faiul a alunecat, iar bărbatul l-a scăpat în organul sexual. A ajuns la spital cu o hemoragie puternică.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite