Operaţie în premieră la Iaşi: transplant de oase pentru refacerea unui şold

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transplant (Foto Arhivă)
Transplant (Foto Arhivă)

O armată de medici vor realiza marţi, la Spitalul de Recuperare, o intervenţie unică în Iaşi. Mai multe cadre sanitare din Bucureşti vor veni în Capitala Moldovei pentru a ajuta la un transplant de oase pentru refacerea şoldului unui pacient.

Operaţie în premieră la Iaşi! Mai mulţi medici de la Spitalul de Recuperare din Iaşi şi de la Banca de ţesuturi şi organe din Bucureşti vor ajuta la refacerea unui şold folosind grefă osoasă. Intervenţia care se va desfăşura marţi, 28 februarie, este unică şi extrem de dificilă.

Iaşi: Organele unui copil de 14 ani care s-a spânzurat au fost prelevate (UPDATE, VIDEO)

„Este vorba despre o intervenşie chirurgicală ortopedică de excepţie şi în premieră. Este vorba despre o revizie protetică de şold utilizănd grefă osoasă de la Banca de ţesuturi şi organe din Bucureşti", spune profesorul Paul Botez, şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare din Iaşi.

Doctorii ieşeni care au făcut operaţii în premieră naţională

Operaţie în premieră la Spitalul de Recuperare Iaşi. Viaţa unui tânăr a fost salvată cu ajutorul unui medic din Franţa

La operaţie vor participa doctorul Andrei Nica, directorul departamentului de transplant osos,  profesorul Paul Botez, şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare din Iaşi şi doctorul Raluca Neagu, coordonatorul Centrului Regional de Transplant de la Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite