Oftalmologul Narcisa Ianopol care făcea experimente ilegale pe „cobai“ cu Avastin şi-a recâştigat în instanţă locul de muncă la Spitalul CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oftalmologul Narcisa Ianopol a fost dată afară de la Spitalul CFR în martie
Oftalmologul Narcisa Ianopol a fost dată afară de la Spitalul CFR în martie

Tribunalul Iaşi a anulat decizia fostei conduceri a unităţii medicale de a-i desface doctorului Narcisa Ianopol contractul de muncă cu litera „I". Sancţiunea propusă de magistraţi pentru doctor este sancţionarea cu 10% din salariu pe o perioadă de 3 luni.

Oftalmologul Narcisa Ianopol a câştigat procesul împotriva Spitalului CFR privind desfacerea contractului său de muncă. Astfel, unitatea medicală trebuie să o reintegreze în rândul personalului medical pe doctorul Narcisa Ianopol şi să-i restituie salariile din lunile martie-septembrie, perioadă în care nu a mai putut lucre în unitatea medicală din cauza desfacerii contractului de muncă.

Iaşi: Oftalmologul Narcisa Ianopol care făcea experimente ilegale pe „cobai“ cu Avastin a fost dată afară de la Spitalul CFR

Iaşi: Burlea jr. şi doctoriţa Narcisa Ianopol urmăriţi penal după ce un pacient al Spitalului CFR a rămas fără vedere (UPDATE)

Pacient din Iaşi orbit de doctor: „Medicii care te mutilează scapă mereu!“

Pe atunci managerul Spitalului Căi Ferate Iaşi, Traian Ghindaru i-a desfăcut pe 2 martie contractul de muncă cu litera „I" medicului primar Narcisa Ianopol.

Aceasta a fost reclamată în iulie 2009 de pacientul Corneliu Nedelcu care spunea că din cauza medicului şi-a pierdut vederea la ochiul drept după ce a fost cobai în cadrul experimentului cu Avastin, un medicament care nu aveau autorizaţie de la Agenţia Naţională a Medicamentului.

Pentru că experimentele continuau în ciuda atenţionării, fostul manager Traian Ghindaru a decis să-i desfacă contractul de muncă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite