Ofertă de închiriere: „Gratis luna decembrie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertele inedite atrag atentia calatorilor
Ofertele inedite atrag atentia calatorilor

Criza şi nevoia de a-şi închiria cât mai repede apartamentele i-au făcut pe ieşeni să iasă pe piaţă cu oferte inedite. Aceştia oferă celor care doresc să închirieze o lună gratis, cu condiţia ca contractul să fie semnat pe o perioadă mai lungă.

Ieşenii care au apartamente pentru închiriat dau dovadă de tot mai multă inventivitate atunci când vine vorba despre ofertele promoţionale. Dacă în toamnă, când studenţii se reîntorceau în municipiu aceştia erau dispuşi să renunţe la garanţie, acum, la final de an, cei care doresc să îşi închirieze cât mai repede apartamentul, pentru a avea o sursă de venituri asigurată pentru anul viitor au pus la cale o nouă strategie.

„GRATIS luna decembrie". Astfel îşi atrage clienţii proprietarul unui apartament din zona Grădinari. Şi doritorii nu s-au lăsat aşteptaţi la o asemenea ofertă. „Este o ofertă inedită, dar justificată. Am lăsat luna decembrie fără plata chiriei pentru că era o problemă cu gazul metan şi astfel costurile la încălzire creşteau pentru cei care locuiau în apartament. Eu eram interesat de o închiriere pe termen lung. Şi cum voiam ca din luna ianuarie să am o sursă constantă de venit, am decis să trimit acest anunţ la ziar. Şi se pare că a funcţionat. Am avut doritori în ciuda acestei inconvenienţe cu încălzirea", spune proprietarul apartamentului.

Oferta a atras mulţi clienţi

Cu o ofertă similară au venit şi cei de la o agenţie imobiliară. Agenţii tocmai au încheiat contractul de închiriere pentru o garsonieră în zona Tudor Vladimirescu, iar cel care va locui acolo va sta luna aceasta fără să plătească. „Proprietarul nu era din Iaşi şi ca să nu facă mai multe drumuri de câte ori venea cineva pentru o vizionare, a pus pe masă această ofertă. A vrut să fie sigur că din ianuarie are nişte bănuţi asiguraţi. Graţie ofertei, apartamentul s-a dat foarte repede", spune Andreea Bădiţă, agentul imobiliar care s-a ocupat de tranzacţie.

Ofertele diferă în funcţie de zonă şi numărul de camere:

1 cameră

Nicolina: 200 de euro

Tătăraşi: 180 de euro

Păcurari: 200 de euro

Podu Roş: 160 de euro

2 camere

Nicolina: 270 de euro

Tătăraşi: 300 de euro

Păcurari: 180-200 de euro

Copou: 350-420 de euro

Centru: 480 de euro

Podu Roş: 170-250 de euro

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite