O tânără din Iaşi a ajuns la spital după ce a consumat marijuana şi haşiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă în vârstă de 19 ani din Iaşi a fost lăsată de prietenul ei în faţa Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria" pentru că aceasta se simţea rău după ce a consumat droguri. Fata a fost transferată la Urgenţe pentru a primi îngrijiri de specialitate.

O tânără de 19 ani din Iaşi care a consumat marijuana şi haşiş a ajuns la spital în această dimineaţă.

Iniţial, fata a fost lăsată de prietenul ei în faţa Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria", dar după ce medicii i-au acordat primul ajutor au transferat-o la Urgenţe, pentru a primi îngrijiri medicale la o unitate pentru adulţi.

„Pacienta a spus că a consumat marijuana şi metamfetamină. Având peste 18 ani am dirijat-o către Urgenţe", spune doctorul Elena Hanganu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta Maria".

EXCLUSIV Mărturia sportivului care şi-a bătut părinţii după ce a consumat etnobotanice: „Regret enorm şi am să mă las de droguri“ (FOTO şi VIDEO)

O mamă disperată şi-a adus fiul dependent de etnobotanice la spitalele din Iaşi: „Copilul meu se sfârşea pe picioare. M-a rugat să-l salvez!“ (FOTO şi VIDEO)

Analizele toxicologice au confirmat că tânăra a consumat droguri puternice. Adolescenta susţine că nu este dependentă de substanţele halucinogene şi că a consumat aceste produse la o întâlnire cu mai mulţi prieteni.

„Modelul“ tinerilor în lupta cu drogurile: „La cocaină, ca şi la ţigări, este nevoie de control“

„Pacienta prezenta semne de intoxicaţie. Analizele au confirmat consumul de droguri şi haşiş. Este internată la secţia din Copou şi va rămâne sub supraveghere medicală", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite