O tânără a fost luată cu forţa din casă, iar un tânăr a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a fost înjunghiat în urma unui conflict într-o sală de internet (foto: arhivă Adevărul)
Un tânăr a fost înjunghiat în urma unui conflict într-o sală de internet (foto: arhivă Adevărul)

Poliţiştii ieşeni au făcut noapte albă. Oamenii legii au fost solicitaţi să intervină după ce un bărbat a dat buzna în casa unui ieşean şi a luat-o cu forţa pe femeia cu care acesta locuia, iar un tânăr a fost înjunghiat în abdomen într-o sală de internet.

Oamenii legii au fost solicitaţi să intervină aseară, în jurul orei 22.50 după ce Florin A. (27 de ani) s-a plâns că Adrian C. (27 de ani) a intrat în locuinţa sa, ameninţându-l pe el, cât şi pe Andreea G., persoană cu care locuia. Folosind forţa, mai spun oamenii legii, bărbatul a luat-o pe fată şi a plecat spre zona Siraj. 
La scurt timp, poliţiştii i-au găsit pe cei doi pe strada Libertăţii. „Bărbatul este cercetat penal  pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe. Agresorul a fost reţinut pentru o durată de 24 de ore", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Câteva ore mai târziu, oamenii legii au fost chemaţi să intervină pe bulevardul Socola. Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghioat în abdomen într-o sală de internet de persoane necunsocute încă. „Se fac cercetări pentru identificarea autorilor. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face şi încadrarea juridică a faptei", a mai spus Alina Vezeteu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite