O prostituată din Iaşi a fost condamnată pentru că şi-a tâlhărit clientul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Vidră (20 de ani) a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Iaşi la un an cu suspendare pentru tâlhărie

Pe lângă pedeapsă tânăra va trebui să îi dea şi fostului său client 60.000 de lei daune. Sentinţa dată astăzi de magistraţii Judecătoriei Iaşi nu este definitivă.

Ana Maria Vidră a fost acuzată de procurori că în decembrie 2006 i-a luat unui client 14.000 de euro şi 10.000 de lei.

Potrivit rechizitoriului, la sfârşitul lunii noiembrie 2006 Florin U. (37 de ani) s-a cazat la o pensiune de pe bulevardul Metalurgiei (aproape de Tepro).

Într-o seară bărbatul a contactat o tânără care a dat anunţ în presa locală la rubrica „Matrimoniale". Ana Maria Vidră s-a deplasat la hotel şi pentru 500 de lei a întreţinut relaţii sexuale cu Florin U. După noaptea de plăcere bărbatul a contactat-o din nou pe tânără şi au programat o altă întâlnire. Pe data de 2 decembrie 2006 Ana Maria Vidră a venit din nou la pensiunea la care locuia bărbatul. După ce a întreţinut relaţii sexuale cu el pentru 500 de lei, tânăra i-a strecurat în băutura bărbatului un Diazepam pe care i l-ar fi dat „protectorul" ei. Când Florin U. a adormit fata i-a sustra toţi banii pe care acesta îi obţinuse în urma partajului cu fosta soţie.

În urma cercetărilor procurorii au trimis-o pe tânără în judecată pentru tâlhărie şi i-au dat amendă administrativă pentru prostituţie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite