O mână de ieşeni, în prima zi de distracţie la ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii au ocolit Ştrandul Municipal încă din prima zi de funcţionare a acestuia. Din cei câteva zeci de petrecăreţi care i-au trecut astăzi pragul, doar o mică parte şi-au luat inima în dinţi şi au intrat în bazinul cu apă rece.

„Mi-am făcut curaj, dar apa este ca gheaţa. Din păcate, alte mijloace de distracţie aici la ştrand nu sunt“, a spus Alexandru Rusu, elev.

Apa este rece ca gheaţa


Cu execepţia scăldatului, singura posibilitate de distracţie rămâne plaja. „Cred că vremea este numai bună pentru plajă. Suntem la început şi nu riscăm să ne prăjim prea tare pe piele“, a spus şi ieşeanul Radu Mihalache.


Câţiva temerari au urcat chiar pe trambulinele amenajate la cel de-a doilea bazin. Din păcate, abia în această dimineaţă s-a început umplerea lui şi va fi bun pentru sărituri cel mai probabil în această seară. Una dintre condiţiile impuse de administraţia ştrandului pentru cei care vor să se bălăcească în bazine este purtarea obligatorie a costumului de baie. „Sunt care vin în bermude de acasă, lucru care este total neigienic“, a spus Ioan Baciu, administratorul ştrandului.


Pentru a intra la ştrand ieşenii trebuie să plătească biletul în valoare de 4 lei. Copiii cu vârste sub 7 ani şi pensionarii au reducere de până la un leu.
Dacă vor să închirieze un şezlong sau o umbrelă, ieşenii trebuie să scoate din buzunar câte 2 lei. Deocamdată, ştrandul nu beneficiază de terase.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite