O mamă din Iaşi şi-a ucis copilul pentru că plângea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alice Loredana Morun (19 ani) a fost acuzată de procurori că şi-a omorât copilul în bătaie pentru că acesta nu se oprea din plâns. Tânăra riscă până la 25 de ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului, la sfârşitul lunii mai 2010 tânăra din Iaşi a născut un băieţel şi s-a mutat împreună cu acesta în casa bunicului ei din comuna Mădârjac. În noaptea de 8 spre 9 iunie băieţelul s-a trezit de câteva ori şi a început să plângă. Alice Loredana Morun a fost trezită de bunicul ei pentru ca aceasta să îl hrănească pe copil.

În jurul orei 6.00 tânăra l-a alăptat pe micuţ, iar apoi a adormit. Peste două ore aceasta s-a trezit din nou şi l-a hrănit pe copil, dar procurorii susţin că tânăra s-a enervat pentru că băiatul continua să plângă şi l-a lovit cu pumnii şi palmele peste faţă şi corp. Din cauza corecţiei primite micuţul a murit, iar tânăra s-a dus şi i-a povestit bunicului ce a făcut.

În urma necropsiei medicii au stabilit că în urma bătăii aplicate copilul avea ruptură de claviculă, toate coastele fracturate , leziuni la nivelul craniului şi ruptură de ficat.

Tânăra a fost arestată, iar ieri procurorii au trimis-o în judecată pentru omor calificat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite