O farmacie cere 100.000 de euro de la un ieşean acuzat că a trimis mesaje defăimătoare la adresa firmei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Blenteş (35 de ani) a fost acuzat ieri de procurorii DIICOT Iaşi că a accest fără drept un sistem informatic, după ce vrut să se răzbune pe o firmă la care a lucrat soţia lui. Procurorii susţin că în perioada aprilie-iunie 2010 bărbatul a trimis mesaje defăimătoare la adresa firmei de pe propria ei adresă de mail şi i-a făcut un cont pe un site care oferea locuri de muncă.

În urma unor certuri pe care reprezentanţii firmei Remediu X le-au avut cu soţia lui Bogdan Blenteş acesta a intrat pe un mail al firmei, la care ştia parola, şi a trimis un mesaj defăimător. Procurorii susţin că ieşeanul le-a scrisunor parteneri de afaceri ai firmei: „M-am obişnuit să ţepuiesc pe toata lumea. Aşa că nu îmi pasă. Daţi-mă în judecată"

Ulterior în numele Remediu X a creat un un cont pe un site care oferea locuri de muncă. „Caut fraier/ă cu diplomă de farmacist/ ă. Responsabilităţi/ Beneficii: Nu e nevoie să facă plăţi (oricum nu plătim niciun depozit). Nu e nevoie să introducă facturi, nici să faceţi comandă de marfă. Trebuie doar să jongleze cu angajaţii de la diferite depozite pentru a amâna cât mai mult posibil plăţile. Asta pentru ca administratorii să aibă timp să-şi facă bagajele".

La detalii angajator ieşeanul a trecut: „Suntem recunoscuţi pentru ţepele pe care le-am dat angajaţilor, prin neplata salariilor, precum şi cele pe care le dăm în continuare depozitelor  farmaceutice".

Raportat la pericolul social inexistent, se impunea cu prisosinţă ca DIICOT-ul să-i aplice clientului meu o amendă administrativă", a susţinut Florin Calistru, avocatul tânărului. Firma cere 100.000 de euro de la bărbat pentru prejudiciul cauzat. Tânărul riscă până la şapte ani de închisoare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite