O adolescentă din Iaşi a fost condamnată pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Cecilia Andrei (17 ani) a fost condamnată la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la viol. Tânăra a fost acuzată de procurori că a pus doi băieţi să violeze o minoră de 15 ani pentru că aceasta a refuzat să cerşească.

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au decis, pe 11 aprilie, să respingă recursul în cazul Ceciliei Andrei şi să menţină decizia dată de colegii lor de la Judecătorie.

Astfel Cecilia Andrei a fost condamnată la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la viol. Alături te tânără a mai fost condamnat Daniel Mihai Sotir (21 de ani) la doi ani şi nouă luni de închisoare cu executare pentru viol. Un alt adolescent a scăpat de acuzaţii pentru că în momentul săvârşirii faptei avea doar 13 ani şi nu răspundea penal. Decizia dată de instanţă este definitivă.

Blonda misterioasă care a înjunghiat un taximetrist a fost prinsă FOTO

Cecilia Andrei şi cei doi băieţi fac parte din categoria oamenilor străzii. Potrivit procurorilor, la sfârşitul lunii mai 2008, victima în vârsă de 15 ani se îndrepta spre casă, iar în zona Metalurgiei s-a întâlnit cu sora Ceciliei Andrei şi cu alţi tineri. Aceştia i-ar fi propus să meargă la cerşit cu ei, dar fata a refuzat. Apoi când a ajuns în apropiere de cartierul Tudor Vladimirecu Cecilia Andrei i-a propus să mergă să doarmă cu toţii sub pod. Fata a refuzat din nou, iar adolescenta de 17 ani a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

Dosarul prostituatei găsită moartă în portbagaj a fost închis

Procurorii susţin că Mihai Daniel Sotir şi Ciprian Călin (13 ani) au lovit-o şi ei pe fată cu picioarele şi au dus-o cu forţa sub podul de peste Bahlui. Atunci Cecilia Andrei le-a spus celor doi băieţi să o violeze pe fata de 15 ani. Sotir ar fi dezbrăcat-o pe fată şi apoi el şi minorul de 13 ani au întreţinut cu victima câte  un raport sexual normal. Ţipetele fetei de 15 ani au fost auzite de o patrulă de poliţie care i-a şi prins pe violatori

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite