Nunta săptămânii la Iaşi: Lucian şi Magdalena, „Casă de piatră!“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian şi Magdalena Chiriac
Lucian şi Magdalena Chiriac

Ziua de 10 septembrie a fost una deosebită pentru Lucian (24 ani) şi Magdalena (30 ani) Chiriac.

După patru ani de relaţie, din care trei de logodnă, aceştia au spus un „Da" hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile. Povestea lor de dragoste a început când cei doi tineri s-au cunoscut, întâmplător, la acelaşi loc de muncă.

„Pe Lucian l-am întâlnit când lucram la un copy center iar el tocmai se angajase. Dintre toţi colegii, el mă ajuta cel mai mult şi am ştiut de atunci că mă pot baza pe el. După două săptămâni m-a invitat în oraş şi când ne-am văzut mi-a adus un cadou. Acel gest m-a impresionat până la lacrimi", îşi aminteşte Magdalena.

Lucian şi Magdalena Chiriac

După un an şi jumătate de relaţie, Lucian şi-a făcut curaj pentru întrebarea cea mare. „M-am dus la ea acasă, am îngenuncheat în faţa ei şi am cerut-o de soţie. Când şi-a revenit din surpriză, a acceptat", povesteşte Lucian. După ce au trecut cu bine prin emoţiile ceremoniilor civile şi religioase, cei doi tineri au avut 40 de invitaţi la petrecerea de nuntă.

Trimite imagini de la nunta ta pe iasi@adevarul.ro şi povestea ta de dragoste va apărea la rubrica „Nunta săptămânii“ din săptămânalul „ADS“ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite