Noul prefect al Iaşiului, învestit în funcţie de ministrul Justiţiei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo Olteanu va fi învestit sâmbătă, 23 iunie, de la ora 13.00, în funcţia de prefect, iar la eveniment va participa şi Titus Corlăţean, ministrul Justiţiei.    

Ora 14.10 Prefectul Romeo Olteanu a fost învestit în funcţie. La eveniment a participat şi fostul prefect.

"A fost un mandat scurt, dar efervescent, cu multiple activităţi care s-au suprapus cu procesul electoral. S-au întâmplat multe evenimente legate de întâlnirile comisiilor la care sunt eu preşedinte.Plec cu sentimentul datoriei împlinite. Îi doresc lui Romeo Olteanu multă chibzuinţă şi înţelepciune în tot ce va înfăptui", a declarat Marian Bosianu. 

Noul prefect speră să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

"Această funcţie mă onorează şi îmi doresc să mă ridic la înălţimea aşteptărilor. Sper ca experienţa mea de 20 de ani ca viceprimar şi consilier local să mă ajute în această funcţie. Voi fi un prefect al dialogului, care va susine proiectele Iaşiului", a spus Romeo Olteanu.  

La eveniment a participat şi Titus Corlăţean, ministrul Justiţiei. 

"Subliniez faptul că a deţine demnitatea de prefect e o mare responsabilitate şi o onoare. Vreau să adresez mult succes domnului Olteanu. mesajul meu este simplu: să vegheze şi să se angajeze cu fermitate în respectarea legii şi a Constituţiei", a spus ministrul Titus Corlăţean.  

Ora 8.51 Romeo Olteanu a fost numit în urmă cu două zile în funcţia de prefect în locul lui Marian Bosianu, iar sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala Mare a Prefecturii va avea loc învestitura sa de către Titus Corlăţean, ministrul Justiţiei.

 Schimbare strategică în administraţia ieşeană. Bosianu, prefectul cu cel mai scurt mandat, a fost înlocuit. Vine în loc un fost viceprimar

Prefectul Iaşiului a fost eliberat din funcţie. Vezi cine este în cărţi pentru a-i lua locul   

Olteanu este un apropiat al primarului Iaşiului Gheorghe Nichita şi a ocupat în mandatul 2008-2012 funcţia de viceprimar al municipiului Iaşi.

Viceprimarul Iaşiului Romeo Olteanu, bun de plată pentru „lingău ordinar“

14 prefecţi în 22 de ani la Iaşi. Lista celor care au condus o instituţie ce se vrea apolitică FOTO

Potrivit declaraţiei sale de avere, deţine două apartamente, o maşină fabricată în 1998, nu are datorii, ci doar un cont de 60.000 de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite