Iaşi: Nouă victime ale accidentelor rutiere în ultimele 12 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Nouă victime ale accidentelor rutiere în ultimele 12 ore
Iaşi: Nouă victime ale accidentelor rutiere în ultimele 12 ore

Persoanele rănite au ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul  de Urgenţe „Sf. Ioan” din Iaşi după ce au fost implicate în mai multe accidente rutiere

Cinci dintre pacienţi au rămas internaţi prezentând multiple traumatisme. Două persoane, de 50 respectiv 25 de ani, au fost internate în această dimineaţă la Spitalul „Sf. Ioan” după ce au fost implicate într-un accident rutier în localitatea Chicerea.

„Pacienţii în şoc traumatic, cu traumatisme craniocerebrale şi fracturi sunt în curs de stabilizare şi evaluare în echipa de politraumă”, a precizat doctor Tudor Ciuhodaru, cordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe, din cadrul Spitalului „Sf. Ioan”. Un bărbat şi o femeie din localitate Ţibăneşti s-a răsturnat cu scuterul, iar un bărbat din Târgu Frumos a căzut de pe acelaşi tip de vehicul.

„Femeia este în stare critică, prezintă traumatism toraco-abdominal şi ruptură de splină. Pacienta a fost dusă în sala de operaţie. Pacientul din Târgu Frumos a fost şi el operat datorită hemoragiei intrabdominale secundare rupturii de splină”, a menţionat medicul Tudor Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite