Iaşi: Noile spaţii pentru grădiniţe nu vor fi terminate la timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Noile spaţii pentru grădiniţe nu vor fi terminate la timp
Iaşi: Noile spaţii pentru grădiniţe nu vor fi terminate la timp

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că o treime din noile locuri nu vor fi finalizate până la mijlocul lunii viitoare

Citeşte şi:

Grădiniţe amenajate în incinta şcolilor 

Sute de copii au rămas fără loc la grădiniţă

Mai multe grădiniţe au pus lacătele pe uşi

Zeci de micuţi nu vor avea asigurat locul în grădiniţe de luna viitoare. „Din cele 360 de locuri amenajate în această vară, vom finaliza până la 15 septembrie 240 la Hecuba şi în şcolile «G. Coşbuc» şi «Al. Vlahuţă». Lucrările pentru celelalte locuri care vor fi amenajate în Alexandru cel Bun vor fi finalize în această toamnă”, a anunţat primarul Gheorghe Nichita.

Totodată, pentru ca spaţiile în care vor fi înfiinţate noi grupe de grădiniţe să funcţioneze din toamnă trebuie asigurat şi personalul didactic şi auxiliar. „Ar trebui deblocate 32 de posturi, 22 pentru personali didactic şi alte 10 pentru cel auxiliar. Dacă nu vom avea asigurat personalul, degeaba am muncit”, a spus Nichita.

Municipalitatea a decis în luna iunie să înfiinţeze mai multe grupe noi de grădiniţă după ce, în urma centralizării, în jur de 500 de micuţi nu aveau asigurat un loc în instituţiile din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite