Noapte albă cu dans, flăcări şi muzică în Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de şase ore, ieşenii şi turiştii veniţi în oraş pot participa la evenimentul organizat de reprezentanţii Primăriei. „Noaptea albă a Iaşiului“ va începe cu o serie de momente de dans în faţa centrelor culturale din municipiu.

Programul va începe sâmbătă, la ora 21.00, şi va ţine până dimineaţă, la ora 3.00. Startul se dă în faţă la British Council din Fundaţie, unde trupe locale vor dansa quick step. La centrul German, dansatorii vor încânta ochii participanţilor cu mişcările Polka. Centrul spaniol va găzdui un mic spectacol de flamenco, iar la cel francez, cancan.

Jonglerii cu mingeaşi cu flăcări

Ieşenii care nu au somn pot merge apoi în campusul universitar Titu Maiorescu, unde Tibi Neuronu va organiza un spectacol de Stand up comedy. După ce se distrează pe cinste cu glumele comediantului, petrecăreţii pot participa la un spectacol de artă teatrală, din faţa Parcului Copou, susţinut de tinerii artişti de la Universitatea de Arte „George Enescu“.

În faţa Garnizoanei, fanfara municipiului va interpreta cele mai cunoscute creaţii, iar în faţa stadionului „Emil Alexandrescu“, elevii Liceului Sportiv vor organiza o demonstraţie de jonglerii cu mingea şi de majorete.

În Parcul Expoziţiei, seara va fi continuată cu un concert susţinut de DJ Vatt şi Proto, precum şi cu un spectacol cu lasere şi lumini. Pe bulevardul Carol, atmosfera deosebită va fi creată de artiştii de stradă, statuile vivante îmbrăcate în costume luminate şi caricaturişti.
Ceai fierbinte la final

Seara va fi încheiată în Rond Agronomie, cu jonglerii cu flăcări realizate de cei doi membri din Societe Noir, prima trupă de spectacole de foc şi arta circului.

Participanţii la „Noaptea albă a Iaşiului“ vor primi duminică dimineaţă ceai cald, în rondul de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite